Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu participă luni la reuniunea Consiliului Afaceri Externe care are printre teme situaţia din Siria şi relaţia UE - Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 "Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, va participa luni, 16 aprilie 2018, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe (CAE), care se va desfăşura la Luxemburg. Principalele teme de pe agendă sunt: situaţia din Siria, Iran, relaţia Uniunea Europeană – Federaţia Rusă, respectiv instrumentele financiare externe ale UE în contextul viitorului Cadru Financiar Multianual post-2020", anunţă MAE.

Înaltul Reprezentant al UE pentru politică externă şi securitate/Vice-preşedinte al Comisiei Europene, Federica Mogherini, va informa miniştrii de externe din statele membre ale Uniunii Europene, în debutul reuniunii, cu privire la evoluţiile din Gaza şi Venezuela. 

De asemenea, în cadrul unui dejun informal de lucru, miniştrii de Externe vor avea un schimb de opinii privind evoluţiile din Balcanii de Vest, cu accent pe dimensiunea de securitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.