Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a mulţumit tuturor care au fost implicaţi în organizarea summitului Comunităţii Politice Europene (CPE), desfăşurat la Bulboaca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La 1 iunie, am scris istorie împreună - Moldova a fost centrul Europei. Acest lucru nu s-a întâmplat pur şi simplu, ci datorită oamenilor harnici şi dedicaţi; unii s-au văzut mai mult, alţii mai puţin, dar toţi au muncit mult pentru a face posibil acest eveniment", a spus şefa statului, potrivit unui comunicat oficial. Preşedinta a subliniat că toţi oaspeţii au spus la unison că summitul CPE în Moldova a fost un succes, iar acest succes se datorează tuturor oamenilor Moldovei.

”Mulţumesc fiecăruia dintre voi: diplomaţi, ofiţeri de securitate, drumari, muncitori, agenţi de circulaţie, poliţişti, carabinieri, însoţitori de tren, conductori, medici, bucătari, jurnalişti, fotografi, traducători, florari, soldaţi, contabili, ospătari, responsabili de curăţenie şi salubritate, tehnicieni, şoferi, artişti, videografi, regizori, comunicatori, funcţionari publici, toţi cei care au asigurat ordinea şi securitatea, locuitorii comunei Bulboaca, echipa Castelului Mimi şi mulţi alţii! Voi sunteţi echipa alături de care am făcut imposibilul posibil. Şi am reuşit", a subliniat şefa statului.

În mesajul său de mulţumire, Preşedinta Maia Sandu a mai adăugat: „Voi aţi făcut ca Europa să se simtă la ea acasă. Cu voi şi cu oameni ca voi Moldova sigur va ajunge în Uniunea Europeană. Vă mulţumesc!"

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.