Andrew Noble, ambasadorul britanic la Bucureşti, a promis într-un mesaj de Ziua Naţională a României că, în viitorul apropiat, combaterea efectelor schimbărilor climatice va fi un aspect foarte important al cooperării celor două ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La mulţi ani, România! Vă salut cu prilejul aniversării a 103 ani după unificarea României în 1918. Ca ambasador britanic la Bucureşti, am un prilej important şi o onoare să fiu o parte din podul care uneşte ţările noastre. Dar mai avem 1 milion de cetăţeni români în Marea Britanie, care reprezintă Parteneriatul nostru Strategic", a transmis Noble.

El a continuat: „Poziţia mea în această ţară este cu multe provocări şi multe preocupări împărţite”.

Diplomatul a amintit de COP26, summitul de la Glasgow privind combaterea efectelor schimbărilor climatice, „care există astăzi şi vor fi încă mai grave în viitor”.

„Asta va fi, vă jur, un aspect foarte important al cooperării noastre, între ţările noastre, anul viitor”, a încheiat Noble.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.