Localizate excelent în partea de nord a Bucureştiului, cele două clădiri de birouri - myhive IRIDE | nineteen şi myhive IRIDE | twenty - fac parte din parcul IRIDE, primul şi unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, ce ocupă o suprafaţă de 96.000 metri pătraţi. Parcul IRIDE este atractiv nu doar datorită aspectului modern şi a abordării arhitecturale, ci şi a poziţionării: este plasat lângă staţia de metrou Pipera M2, iar aeroportul Henri Coandă se afla la o distanţă de doar 15 minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

myhive IRIDE face parte din segmentul de office al CPI România şi, alături de myhive S-Park, myhive Metroffice şi myhive Victoria Park, completează portofoliul local de clădiri myhive. Lansat în România în 2016, myhive este un concept de clădiri de birouri premium, un brand ce impune trendurile în segmentul de office. Conceptul inovator a fost creat cu un singur scop major, acela de a susţine companiile de succes şi de a răspunde nevoilor şi dorinţelor aflate în continuă schimbare ale chiriaşilor.

Mai mult ca oricând, în ultimii ani, starea de bine a angajaţilor la birou a devenit nu doar o prioritate, ci şi o oportunitate şi o provocare pentru dezvoltatorii imobiliari. Este recunoscut faptul că un mediu de lucru bine gândit, progresiv, reflectă valoarea brandului şi ajută la sănătatea, productivitatea, inovarea şi colaborarea echipelor de lucru. În prezent, nu mai este vorba despre spaţii de lucru, ci despre spaţii vii în care starea de bine a angajaţilor a devenit primordială. Birourile sunt deja parte importantă în crearea valorii unui brand, iar trendul continuă în această direcţie. Acesta e motivul pentru care conceptul myhive iese în evidenţă pentru că este creat în întregime cu respect şi grijă pentru nevoile şi dorinţele oamenilor moderni.

Conceptul myhive se bazează pe 4 principii majore care contribuie semnificativ la crearea unei experienţe plăcute de lucru, adaptată trendurilor actuale: ospitalitatea, infrastructura, comunitatea, flexibilitatea.

Ospitalitatea

Atmosfera caldă a clădirilor myhive este dată de designul modern, asemănător lobby-urilor din hotelurile de lux, cu servicii de concierge. Fiecare aspect al clădirilor de birouri myhive contează – de la recepţii cu angajaţi prietenoşi, gata oricând să ajute, până la lobby-uri largi, pline de verdeaţă şi spaţii exterioare atractive.

Infrastructura

Oferirea unei infrastructuri adaptabile înseamnă îndeplinirea cerinţelor aflate în continuă schimbare ale chiriaşilor. De la o varietate de restaurante si cafenele până la săli de conferinţe, vestiare private şi duşuri – myhive ia în calcul tot ceea ce face viaţa chiriaşilor mai uşoară.

Comunitatea

Formată din toţi chiriaşii clădirilor myhive, comunitatea myhive se bazează pe comunicarea şi cooperare. Infrastructura versatilă a clădirilor myhive facilitează comunicarea între membri, în cadrul evenimentelor sociale, culturale, educaţionale şi sportive dedicate exclusiv membrilor comunităţii myhive.

Flexibilitatea

Spaţiile de lucru myhive se potrivesc oricărui tip de companie, indiferent de dimensiune. Fie că este vorba de un spaţiu personalizat dedicat unei companii, un birou propriu pentru o echipă restrânsă de persoane sau un birou individual într-un spaţiu de cowork, myhive oferă soluţii flexibile, adaptate tuturor nevoilor chiriaşilor.

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deţine proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală şi de Est: Praga, Berlin, Viena, Bucureşti şi Budapesta. Grupul deţine, de asemenea, proprietăţi de retail în Europa Centrală şi de Est, precum şi hoteluri, unităţi rezidenţiale şi terenuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.