Philip Morris International (PMI) anunţă lansarea în România a unui nou dispozitiv din seria IQOS ILUMA. Noul produs, IQOS ILUMA ONE, se adaugă portofoliului de alternative fără fum al PMI pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze sau să utilizeze produse cu nicotină. Noul dispozitiv oferă posibilitatea utilizatorilor adulţi să aleagă în funcţie de nevoile şi preferinţele lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accelerăm tranziţia către obiectivul nostru de a construi o Românie fără fum. Punem la dispoziţia celor 5 milioane de fumători adulţi români dispozitive inovatoare, create după mulţi ani de cercetare şi dezvoltare şi care au în spate cele mai performante tehnologii.”, a declarat Mircea Scăunaşu, Managing Director Philip Morris România. „Peste 460 de mii de români au ales deja produsele alternative fără fum. Suntem încrezători că noul produs ne va ajuta în eforturile noastre de a-i convinge pe fumătorii adulţi să se lase definitiv de fumat.”

În 30 iunie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 80 de pieţe, iar PMI estimează că aproximativ 19,4 milioane de adulţi din întreaga lume au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat.

„Gama ILUMA se extinde cu un dispozitiv nou, intuitiv „all-in-one”: IQOS ILUMA ONE.

Acesta este cel mai nou dispozitiv compact al companiei, care are la bază tehnologia SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™, prezentă şi în IQOS ILUMA. Dispozitivul va fi disponibil în cinci culori şi va avea multiple opţiuni de personalizare. Cu această completare a portofoliului de produse din tutun încălzit, oferim o varietate de alternative mai bune, fără fum, pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze.” – a declarat Denys Strobykin, Marketing & Digital Director Philip Morris România.

IQOS ILUMA ONE are un design compact (all-in-one), nu presupune un încărcător separat pentru reîncărcarea „stiloului” şi permite până la douăzeci de utilizări la o singură încărcare completă a bateriei. Asemănător celorlalte dispozitive din familia IQOS ILUMA, introduse pe piaţa din România în luna iunie, IQOS ILUMA ONE foloseşte tehnologia de încălzire prin inducţie – SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM – care încălzeşte tutunul din interior fără a utiliza lamelă. În plus, oferă o modalitate mai curată de a încălzi tutunul, o experienţă mai consistentă, fără fum, fără reziduuri de tutun şi fără nevoia de a curăţa dispozitivul.

IQOS, produsul de tutun încălzit numărul 1 din întreaga lume (1), este rezultat al investiţiilor de peste 10.5 miliarde USD în cercetare, dezvoltare, producţie şi marketing. Spre deosebire de produsele convenţionale din tutun, acesta încălzeşte şi nu arde consumabilele special concepute pentru dispozitivele IQOS ILUMA.  

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) este o companie internaţională de top din industria tutunului care  şi-a propus să construiască un viitor fără fum şi să îşi extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conţin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în ţigări şi produse fără fum. Din 2008, PMI a investit peste 10.5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta ştiinţific şi comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea ţigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacităţi de evaluare ştiinţifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice şi comportamentale, cât şi studii ulterioare introducerii pe piaţă. În noiembrie 2022, PMI a achiziţionat Swedish Match – lider în comercializarea produselor cu nicotină pentru uz oral – şi se află astfel în fruntea companiilor care luptă pentru un viitor fără fum prin mărcile sale IQOS şi ZYN. Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, şi a consumabilelor aferente, precum şi produsului de tip snus al companiei Swedish Match, ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP). În 30 iunie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 80 de pieţe iar PMI estimează că aproximativ 19,4 milioane de adulţi din întreaga lume, au trecut deja la IQOS şi au renunţat la fumat. Produsele fără fum au reprezentat aproximativ 35,4% din veniturile nete totale ale PMI pentru cel de-al doilea trimestru din 2023. Cu o bază solidă şi o expertiză semnificativă în ştiinţele vieţii, în februarie 2021, PMI şi-a anunţat în februarie 2021 ambiţia de a se extinde în domeniile wellness şi de îngrijire a sănătăţii şi, prin filiala sa Vectura Fertin Pharma, îşi propune să îmbunătăţească calitatea vieţii prin furnizarea de experienţe de sănătate integrate.  

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita  www.pmi.com şi www.pmiscience.com

(Articol sus'inut de Philip Morris)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.