HILS Development lansează un nou proiect rezidenţial construit pe baza unui Plan Urbanistic Zonal deja autorizat, în trecut, de către IKEA. Proiectul denumit HILS Sunrise va avea 716 apartamente dispuse în 4 clădiri şi va beneficia de cea mai integrată reţea de facilităţi pentru comunitate de până acum, în linie cu viziunea HILS Development pentru dezvoltare comunitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul proiect HILS Sunrise este poziţionat vizavi de proiectul finalizat HILS Pallady şi în apropierea HILS Brauner, proiect cu termen de finalizare până la începutul anului 2024. HILS Sunrise se află la 150m de staţia de metrou Anghel Saligny cu acces direct la Piaţa Unirii şi centrele universitare, prin Magistrala 3. Ansamblul are în imediata proximitate şcoli şi centre educaţionale şi zona comercială Pallady ce cuprinde magazinele IKEA, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo şi  XXXL Lutz. În plus, HILS Sunrise va beneficia de cea mai integrată reţea de facilităţi pentru comunitate dezvoltată până în prezent în proiectele HILS Development. Comunitatea HILS Sunrise va avea parcări subterane şi supraterane, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, spaţii amenajate pentru relaxare şi socializare, dar şi spaţii comerciale pentru formate de proximitate din categoriile farmacie/drogherie, băcănie, horeca şi altele.

“HILS Development este despre comunitate şi acest lucru se vede în toate proiectele noastre. Suntem mândri să putem contribui consistent la dezvoltarea comunitară din Estul Capitalei, de data aceasta cu noul proiect HILS Sunrise pe care îl vom lansa spre vânzare chiar mâine, în cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti. Standardele şi ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus şi pe care le respectăm sunt posibile datorită unui ecosistem complex, cu forţa de construcţie in-house, dezvoltat în 20 de ani de experienţă în domeniu, astfel încât, indiferent de dimensiunea proiectelor sau zona în care se află ele, construim cu viziunea de a oferi spaţii de trait, nu doar de locuit, pentru clienţii noştri şi generaţiile ce urmează.” a declarat Ionuţ Negoiţă, fondator şi CEO HILS Development.

Cele 716 apartamente HILS Sunrise, proiectate în format studio, 2 camere, 3 camere şi duplex, vor fi disponibile la preţuri aliniate cu celelalte proiecte similare  HILS Development şi vor putea fi achiziţionate pentru prima dată în cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti ce se desfăşoară în perioada 6-8 octombrie la Palatul Parlamentului.

Pe lângă noul proiect, HILS Development poate acomoda tranzacţiile realizate până la finalul anului 2023 cu un stoc de peste 1000 de unităţi, după cum urmează: 142 de apartamente cu mutare imediată în proiectul HILS Pallady, 42 de apartamente cu mutare imediată în proiectul HILS Splai, 324 de apartamente cu mutare până la finalul anului 2023 şi 551 de apartamente cu mutare în 2024 în proiectul HILS Brauner.

HILS Sunrise este al patrulea proiect de dezvoltare comunitară lansat de HILS Development în zona de Est a Capitalei. În prezent, HILS Development gestionează o dezvoltare totală de peste 4.000 de apartamente după cum urmează: HILS Pallady - proiect finalizat cu 1.908 apartamente, HILS Brauner – proiect în stadiu avansat de construcţie cu 1.336 apartamente, HILS Splai – proiect în stadiu avansat de construcţie cu 111 apartamente şi noul proiect, HILS Sunrise – proiect în construcţie cu 716 apartamente. Alte două proiecte în construcţie, HILS Republica şi HILS Pallady 45 vor fi lansate spre vânzare până la finalul anului 2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.