Îţi trebuie, dar n-ai banii acum? Un împrumut 100% online îţi oferă în doar 20 de minute soluţia într-o perioadă în care rapiditatea a devenit tot mai importantă. Pentru cumpărături, BRD propune cardul de credit cu rate fără dobândă şi perioadă de graţie extinsă, iar pentru planuri ceva mai serioase ai creditul de nevoi personale Expresso BRD, cu dobândă fixă care porneste de la 8,95%, mai mică decât rata inflaţiei de 9,4%, calculată de INS la sfârşitul lunii august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soluţia pentru achiziţiile care nu suportă amânare este adusă de BRD printr-un proces 100% online. Astfel, ai aprobarea la creditul de nevoi personale Expresso sau la Cardul de Credit BRD în aprox. 20 de minute, timp în care banca face toate verificarile necesare pentru acordarea finantarii.

După ce te-ai hotărât de ce-ţi trebuie, stabileşte şi de ce produs de finanţare ai nevoie!

Cardul de Credit BRD  îţi pune la dispoziţie o limită de credit de până la 6 venituri lunare nete,  maximum 25.000 de lei pentru cardul Standard şi 60.000 de lei pentru Gold. Este potrivit pentru cumpărăturile zilnice dar şi pentru achiziţiile de electronice, electrocasnice şi mobilă. Sau poate renovezi şi ai nevoie de să cumperi ceva de la magazinele de bricolaj?

Plătind cu un Card de Credit BRD beneficiezi de o perioadă de graţie de pâna la 55 de zile, periodă în care nu plăteşti dobândă pentru sumele utilizate şi rambursate înainte de scadenţă.

Mai mult, cumpărăturile pe care le faci cu Cardul de Credit BRD oriunde în lume pot fi împărţite în până la 6 rate cu 0% dobândă. Iar pentru cumpărăturile efectuate la comercianţii parteneri poţi avea  până la 40 rate cu 0% dobândă. Lista completă a partenerilor este disponibilă pe brd.ro/oferte.

Utilizarea înţeleaptă reduce costurile cardului de credit

Cât costă? Mai jos ai două exemple reprezentative privind costurile pentru cardurile de credit. Iată însă cum poţi să reduci aceste costuri:

  1. Rambursează suma totală de plată (fără rate viitoare) conform extrasului înainte de data scadentă- în felul acesta vei avea 0% dobândă pentru sumele utilizate.
  2. Ar fi bine să foloseşti cardul numai pentru plăţi. Dacă ai nevoie de numerar, poţi retrage fără comision de la orice ATM însă ţine cont că pentru suma retrasă ţi se va percepe dobândă de la data retragerii, nu ai perioadă de graţie.

La o linie de credit ataşată cardului de credit Standard, în valoare de 5.000 lei, pe 4 ani: dobândă fixă este de 26% pe an, dobânda anuală efectivă (DAE) este de 30,82%, comisionul de administrare card este de 50 lei/an, valoarea totală plătibilă: 10.403,56 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

Cardul de Credit Gold îţi aduce şi beneficii extrabancare gratuite precum asigurare de călătorie în străinătate, cu acoperire inclusiv pentru membrii familiei, servicii de Concierge, acces în lounge-urile aeroporturilor din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Sibiu şi Viena. Dacă călătoreşti mult, atunci aceste beneficii ar trebui să te intereseze.

Pentru un Card de Credit Gold, cu o linie de 20.000 lei, pe 4 ani, dobânda este fixă de 26% pe an, DAE este de 30,43% comisionul de administrare card este de 150 lei/an, valoarea totală plătibilă: 41.414,17 lei, suma minimă de plată lunară este de 3,5% din soldul utilizat, minim 20 lei.

BRD îţi trimite cardul acasă, însă îl poţi utiliza chiar şi înainte de a-l primi pentru plâţi cu telefonul, dacă îl înrolezi în Apple Pay sau Google Pay folosind aplicaţia YOU BRD.

Ai nevoie de mai multe detalii despre Cardul de Credit BRD? Îţi trebuie, îţi iei pe www.brd.ro/cardcredit.

Aprobare rapidă şi pentru sume mai mari

Dacă ai nevoie de o sumă mai mare – poate îţi trebuie o maşină! - şi de predictibilitatea unei rate lunare fixe pe un termen mai lung, atunci ai la dispoziţie creditul de nevoi personale Expresso.

Cu Expresso poţi împrumuta până la 130.000 de lei pe o perioadă de până la 5 ani. Poţi obţine sume noi sau poţi refinanţa un credit existent.

Procesul de aprobare e integral online, fără drumuri la bancă, şi durează aprox. 20 de minute. După aprobare, banii intră instant în contul tău BRD.

Rata dobânzii este cuprinsă între 8,95% şi 20,10% şi este oferită clienţilor în funcţie de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relaţiei cu banca, opţiunea de încasare a veniturilor în cont curent BRD, existenta unei asigurări de viaţă, vechimea şi stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existenţa unui istoric de creditare şi modul în care au fost rambursate creditele deţinute până în prezent.

Cu calculatorul de pe site-ul BRD poţi să vezi ce rată plăteşti în funcţie de suma de care ai nevoie.

Ai nevoie de mai multe detalii despre Creditul de nevoi personale Expresso BRD? Îţi trebuie, îţi iei pe www.brd.ro/expresso.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.