Iată tot ce ştim despre acest eveniment Black Friday din luna Noiembrie 2023! Black Friday va avea loc vineri, 24 noiembrie 2023 şi include cele mai bune oferte de frumuseţe şi reduceri la parfumuri, produse de machiaj, cosmetice de îngrijire a pielii şi a părului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este cea mai minunată perioadă a anului pentru iubitorii de frumuseţe. Vânzările majore pe Notino au început deja, deoarece acest e-shop are reduceri interesante la gama sa de articole de beauty, ce include peste 82.000 de produse originale, de marcă.

Notino a pregătit multe surprize pentru luna noiembrie 2023:

  • Aici îţi poţi completa gama de produse cosmetice de lux pentru un machiaj profesional
  • Ai posibilitatea de a încerca produsele din colecţiile Try it First, prin mostre cadou gratuite
  • Poţi face cadouri personalizate prin gravarea parfumurilor cu laser cu mesaje interesante şi dedicaţii speciale
  • Ai vouchere cadou în valoare de 100-400 RON la cumpărarea de parfumuri şi cosmetice de marcă de pe site.

Află magia reducerilor la parfumuri de Black Friday 2023 pe Notino!

Notino.ro este cel mai mare e-shop european cu reduceri impresionante la cele mai noi miresme orientale ce îţi îmbie simţurile. Magazinul are în stoc mii de parfumuri de lux, aduse de la cele mai faimoase branduri din lume. De Black Friday vor fi reduceri de până la 30% la produse de TOP, precum:

  • Parfumuri femei cu note delicate, suave, unice
  • Parfumuri orientale cu note florale, lemnoase, speciale pentru sezonul rece
  • Parfumuri bărbaţi cu arome puternice, misterioase şi elegante
  • Parfumuri din gama bestseller care sunt speciale şi apreciate în toată lumea.

Pe Notino.ro găseşti tot ce ţi-ai dorit în materie de beauty şi în plus ai şi transport GRTUIT la comenzile de peste 250 lei. Poţi vedea aici mega reducerile de Black Friday 2023 la produsele de lux, disponibile deja pe Notino.ro.

Fie că este vorba despre un ritual de îngrijire a pielii care oferă un plus de frumuseţe şi vitalitate, sau de produse cosmetice de care eşti doar curioasă, acest e-shop are de Black Friday cele mai avantajoase oferte din an.

Varietatea articolelor de la Notino (cum ar fi cremele, loţiunile, serurile antirid, sau cosmeticele de tip gel de duş de lux) sunt produse de brand, special create pentru a avea pielea curată, bine hidratată, revitalizată şi parfumată grozav întreaga zi. 

Cu produsele de la Notino.ro nu vei da greş niciodată, pentru că acestea vor face pielea să arate grozav, catifelată şi strălucitoare. Cosmeticele sunt 100% originale şi răspund tuturor nevoilor de îngrijire a pielii.

Notino.ro oferă oricărei femei posibilitatea de a avea acces permanent la produse cosmetice profesionale, cu ajutorul cărora fiecare va obţine machiajul impecabil pe care şi-l doreşte. Oferta magazinului, ce apare şi în punctele de vânzare din Mega Mall şi Promenada Mall, include şi produse de îngrijire a părului, ce sunt special create pentru un look spectaculos şi profesional.

Pentru a primi informaţii despre cele mai bune reduceri la produse de stil şi frumuseţe, te poţi abona şi la newsletter-ul acestui magazin. Astfel vei afla la timp cele mai bune oferte timpurii şi promoţii de la evenimentul acestui sezon – Black Friday 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.