Perioada următoare se anunţă una aglomerată în sărbători şi evenimente, iar găsirea "cadoului perfect" poate fi o misiune dificilă. Pentru a merge la sigur, o soluţie ar fi să optezi pentru variante clasice, dar cu un touch modern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aranjamentele florale reprezintă una dintre aceste alegeri inspirate, o variantă care îţi oferă diversitate şi versatilitate în găsirea cadoului perfect sau a decorului potrivit pentru orice ocazie, inclusiv pentru evenimentele din zona corporate.

De Sfântul Andrei sau de Sfântul Nicolae, la petrecerile de Crăciun sau de sfârşit de an, nu trebuie decât să alegi buchetul de flori potrivit sau aranjamentul floral care să se potrivească perfect cu evenimentul tău.

Buchetele cu “flori de iarnă” – simple sau mixte, la fel de potrivite

Fie că alegi un buchet doar cu frezii sau trandafiri, fie că optezi pentru un aranjament floral mixt, cadoul tău va fi de mare efect. Iarna sunt la mare căutare flori precum trandafiri, frezii sau crizanteme, dar şi flori pe care nu te aştepţi să le regăseşti în aranjamentele florale de iarnă, aşa cum sunt, de exemplu, lalelele, hortensiile sau liliacul.

Pe lângă o diversitate mare de flori din care poţi alege, la fiecare comandă online, florăria Amazon îţi oferă o felicitare gratuită pe care o poţi personaliza în funcţie de persoana destinatară sau evenimentul către care vei trimite aranjamentul floral.

Flori şi plante în ghiveci – un cadou inedit şi mai trainic, potrivit indiferent de sezon

Un cadou care va dăinui mai mult timp, florile şi plantele în ghiveci sunt potrivite în special pentru persoanele care se gândesc la mediul înconjurător şi ar aprecia mai mult un astfel de dar. Plantele de apartament, de birou, plantele de casă sau gradină reprezintă un cadou inspirat indiferent de sezon şi eveniment.

Partea frumoasă este că astăzi varietatea florilor şi a plantelor în ghiveci este foarte mare. Poţi alege între hortensii, begonii, orhidee şi azalee, dar la fel de bine te poţi opri la o plantă de cactus sau bambus.

Flori în cutie sau “box flowers” - o variantă de cadou mai elegantă

Aranjamentele florale în cutie, aşa numitele “box flowers”, sunt o variantă de cadou mai elegantă, potrivită atât pentru zona personală, cât şi pentru cea corporate. Florile proaspete, "cu blazon", fac diferenţa aici, însă cutia şi asocierea culorilor şi a florilor sunt cele care adaugă un plus de eleganţă şi rafinament.

Pentru aranjamentele florale în cutie se merge mult pe combinaţii mixte, cu trandafiri, frezii, azalee, orhidee, hortensii, bujori, flori exotice sau flori de sezon. Dacă la toate acestea se adaugă şi frunze de arţar, efectul este garantat.

Aranjamentele florale  - necesare oricărui eveniment corporate, dar şi pentru decorarea mesei de Crăciun

În perioada următoare, pe lângă sărbătorirea zilelor onomastice, urmează petreceri şi evenimente de business, iar aranjamentele florale vor fi acea pată de culoare şi frumuseţe care va face diferenţa. În plus, aranjamentele florale sunt un element important şi în decorarea mesei de Crăciun, astfel că alegerea unui aranjament floral interesant, cu flori proaspete şi deosebite, va aduce un plus de eleganţă şi rafinament.

La capitolul "aranjamente florale", talentul şi priceperea floriştilor contează foarte mult. Te poţi baza pe floriştii iscusiţi de la Florăria Amazon, cei care pregătesc aranjamente florale doar cu flori proaspete, în vas, coş sau cutie, creaţii florale speciale cu flori şi frunze exotice. Acestea pot fi comandate şi livrate în 2-4 ore de la comanda de flori, în Bucureşti, Ilfov şi alte localităţi din România, prin curieri proprii.

Floarea Crăciunului, Ilex, dar şi aranjamentele florale în cutii - printre preferatele românilor în perioada Sărbătorilor de iarnă

Florăria Amazon este o florărie cu acoperire naţională, prezentă de peste 15 ani în oraşe precum Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Braşov, Sibiu, Cluj, Ploieşti şi  Timişoara.

"În ultimii ani, am observat o preferinţă a românilor pentru buchetele spectaculoase şi aranjamentele florale în cutii. Bineînţeles, acestea se vor regăsi în oferta noastră şi în perioada următoare. Pentru Sărbătorile de iarnă ne pregătim să aducem în florăria Amazon flori exotice şi accesorii de Crăciun, nelipsitele flori albe şi roşii, celebrele Crăciuniţe, dar şi Ilex, una dintre puţinele plante care rezistă foarte bine condiţiilor sezonului rece." - Nicu Marin, proprietarul Florăriei Amazon.

Florile sunt cadoul perfect pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Aranjamentele florale aduc culoare şi frumuseţe în orice decor şi pot fi personalizate în funcţie de preferinţe şi de ocazie. Fie că alegi un buchet de flori proaspete sau un aranjament floral în cutie, coş sau vas, vei merge la sigur indiferent că le alegi pentru zona personală sau cea de business.

(Articol susţinut de Florăria Amazon)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.