Cele mai bune idei pentru renovarea sau îmbunătăţirea locuinţei apar, firesc, când petrecem mai mult timp acasă. Apropierea iernii este o astfel de perioadă şi multe familii decid acum să-şi înnoiască apartamentul sau casa. Iar pentru cei care sunt în căutare de opţiuni de finanţare pentru a-şi îndeplini dorinţele, creditele de la Garanti BBVA sunt uşor de accesat şi foarte avantajoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşadar, ce faci când inspiraţia şi planurile depăşesc bugetul disponibil? Suprapunerea ofertelor de Black Friday pe această perioadă aduce reducerea de costuri atât de necesară în astfel de cazuri. Achiziţiile de tehnologie, de aparate electronice sau electrocasnice, pentru înnoirea casei şi crearea unui mediu îmbunătăţit în locuinţă, ocupă primele locuri în comenzile de Black Friday.

Perioada este, de mulţi ani, cea mai bună pentru shopping. Preţurile reduse la comercianţi diminuează bugetul necesar pentru îmbunătăţirea locuinţei, iar ofertele bancare pentru împrumuturi de nevoi personale pot asigura finanţarea rapidă a planurilor pentru a nu rata ofertele specifice.

Un împrumut special de nevoi personale pentru achiziţii de tehnologie spre exemplu, cu care poate fi dotată locuinţa în lunile de iarnă, este oferit de Garanti BBVA, până pe 31 decembrie 2023. Sume de până la 40.000 de lei pot fi obţinute de persoane fizice, atât clienţi existenţi ai bănci, cât şi non-clienţi, care încasează sau vor încasa salariul într-un cont deschis la Garanti BBVA şi solicita un credit de nevoi personale fără garanţii reale imobiliare în perioada campaniei.

Oferta “Small” GPL de la Garanti BBVA se aplică atât creditelor noi, cât şi celor de refinanţare a altor împrumuturi de nevoi personale fără garanţii reale imobiliare contractate la alte instituţii bancare.

Împrumuturile sunt acordate în lei, iar perioada maximă de creditare este de 120 de luni (10 ani), cu menţiunea că perioadele de împrumut mai mari de 60 de luni sunt posibile doar pentru refinanţarea creditelor contractate înainte de data de 8 iulie 2020, fără acordarea unei sume suplimentare.

Creditul se acordă cu dobândă fixă, de 8,70% pe an, iar costurile de împrumut mai includ un comision de analiză dosar, în valoare de 250 de lei, şi un comision lunar de administrare de 25 de lei.

Concret, un client care împrumută 40.000 de lei, pe o perioadă de 60 de luni, va plăti rate egale de 849,52 lei. Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 10.87%/an, iar valoarea totală plătibilă la finalul perioadei de rambursare de 51.352,74 lei. Mai multe detalii despre structura de costuri şi condiţiile de împrumut se regăsesc pe www.garantibbva.ro

Oricând în primii trei ani după obţinerea creditului clientul poate solicita o perioadă de graţie de trei luni, în cazul în care are nevoie de o pauză în plata ratelor. Trebuie să ştie că, pentru această perioadă de graţie, dobânda calculată, principalul şi comisioanele se vor adăuga la soldul creditului şi se vor redistribui pe durata rămasă până la rambursare. Comisionul lunar de administrare a creditului lunar nu se va calcula sau capitaliza în perioada de graţie. Clientul nu-l va plăti în cele trei luni de graţie.

Garanti BBVA este una dintre cele mai dinamice bănci din România şi face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, împreună cu Garanti BBVA Leasing şi Garanti BBVA Credite de Consum.

Pentru mai multe informaţii şi noutăţi, vă rugăm să vizitaţi https://www.garantibbva.ro, şi să urmăriţi:

Advertisement viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.