Dacă doriţi să vă reînnoiţi scaunul pentru a vă juca ore întregi fără a avea dureri, nu ezitaţi să aruncaţi o privire la aceste scaune de gaming. Sunt cele mai bune pe care le puteţi cumpăra în 2021. Deşi la început s-ar putea să nu-ţi dai seama, sesiunile lungi de jocuri video pot sfârşi prin a te afecta. Spatele şi gâtul sunt două dintre părţile corpului care suferă cel mai mult din cauza posturii slabe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poziţia nepotrivită poate fi foarte dăunătoare pe termen lung, deci trebuie evitată cu orice preţ. Pentru aceasta există scaune gaming: ergonomice, special concepute pentru a corecta postura şi a o menţine într-o poziţie adecvată, astfel încât gâtul, spatele şi zona lombară să nu fie supraîncărcate.

Nacon CH-300

Cu acest scaun puteţi petrece ore întregi jucând jocurile video preferate şi vă puteţi odihni în mod corespunzător spatele şi gâtul. Este proiectat ergonomic pentru a vă ajuta să vă menţineţi o postură bună în timpul orelor în faţa consolei sau a computerului. Caracteristicile sale includ o înălţime reglabilă, cotiere şi perne lombare şi cervicale reglabile. Suportă o greutate maximă de 110 kilograme şi are 5 roţi, astfel încât să vă puteţi deplasa uşor.

Corsair T3 Rush

Scaunul de gaming Corsair T3 Rush este disponibil pe alb şi gri. Potrivit producătorilor săi, acest scaun combină un design inspirat de scaunele maşinilor de curse şi confort conturat cu o ţesătură moale şi respirabilă. Este însoţit de o pernă de gât căptuşită şi suport lombar din spumă cu memorie pentru a asigura confortul ore întregi. Cu acest scaun gaming va trebui doar să staţi şi să vă relaxaţi, deoarece ţesătura respirabilă nu păstrează căldura, astfel încât să nu transpiraţi în timpul sesiunilor lungi de joc. Alunecă uşor pe roţile sale duale şi vă ajută să vă personalizaţi poziţia cu înălţimea şi cotierele reglabile.

MSI MAG CH120 I

Acest scaun gaming MSI MAG CH120 I are un design elegant în culori negre şi argintii, astfel încât să te simţi ca un rege sau regină în timp ce dedici ore întregi jocurilor şi streamingului tău. Este un scaun de înaltă calitate, profesional. Spătarul său poate fi înclinat până la 180º şi este din oţel vopsit pentru a preveni rugina, precum şi spumă de înaltă densitate pentru a vă oferi susţinere în timpul celor mai lungi sesiuni de gaming. Are cotiere reglabile 4D, precum şi tetieră şi pernă lombară care vă vor ajuta să obţineţi o postură confortabilă şi ergonomică pentru a reduce presiunea în zona gâtului. În plus, încorporează pistoane de ridicare cu gaz de clasa 4, cu un nivel excelent de siguranţă, şi o bază din oţel cu o rezistenţă cu 20% mai mare decât a altor scaune tradiţionale, ceea ce garantează o durată de viaţă lungă. Fără îndoială, un scaun care vă va fi alături mulţi ani.

Secretlab OMEGA

Secretlab prezintă propriul său scaun de joc în cadrul seriei Omega: Secretlab OMEGA, un scaun ​​excelent pentru jucători care costă în jur de 334 de euro pe site-ul oficial al brand-ului. Vorbim despre un scaun realizat din piele poliuretanică Prime 2.0, rezistent la abraziune şi proiectat să fie de patru ori mai rezistent decât materialul clasic din PU. Acest lucru a fost dovedit de un număr mare de teste pe care scaunul a reuşit să le treacă, cum ar fi testele de transpiraţie, umiditate, flexie şi abraziune. Cu un frumos finisaj negru şi auriu, scaunul OMEGA oferă un confort de neegalat datorită amestecului său de spumă securizată la rece Secretlab, care garantează o fermitate foarte confortabilă şi care vă ajută să corectaţi postura. Dispune de cotiere metalice 4D reglabile pentru a vă ajuta să evitaţi riscul apariţiei problemelor de tunel carpian, precum şi perne din spumă cu memorie Secretlab şi o înclinare aproape completă, astfel încât trebuie doar să vă faceţi griji cu privire la relaxare şi distracţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.