FinMedia a organizat cea de-a 13-a ediţie a Galei Avocaţi de Top, eveniment ce aduce în prim-plan expertiza şi activitatea profesională a avocaţilor de business pe anumite domenii sau arii de practică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul Galei Avocaţi de Top din acest an, au fost oferite 30 de trofee individuale şi alte 8 distincţii speciale, în considerarea meritelor deosebite ale profesioniştilor dreptului şi caselor de avocatură în decursul ultimului an.

Din partea Ţuca Zbârcea & Asociaţii au fost premiaţi avocaţii: Andreea Oprişan, Partener, pentru domeniul Concurenţă/Antitrust; Iuliana Leon, Managing Associate, pentru domeniul Achiziţii Publice/PPP şi Ştefan Damian, Deputy Managing Partner, pentru domeniul Corporate/M&A.

De asemenea, Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener, a primit distincţia „Outstanding Lawyer of the Year in Real Estate”.

Ultimul premiu special al serii, „Firma Europeană a Anului”, a revenit Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Gala de premiere a fost prefaţată de cuvântările mai multor invitaţi pe tema „Avocatura de business în România: provocări şi perspective”, printre care şi Florentin Ţuca, Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.