Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asigurat serviciile de asistenţă MOL Romania Petroleum Products S.R.L. în legătură cu toate aspectele juridice implicate de etapa de proiectare, autorizare şi execuţie a spaţiilor de servicii situate pe ruta Autostrăzii A2. Staţiile MOL Murfatlar fac parte din contractul de concesiune servicii încheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), la începutul anului 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

MOL Romania Petroleum Products S.R.L. a inaugurat marţi, 26 iulie, staţiile de servicii MOL Murfatlar, localizate pe autostrada Soarelui (A2) la km 186+090 (A2 Constanţa-Medgidia), respectiv la km 186+580 (A2 Cernavodă-Constanţa), în prezenţa reprezentanţilor companiei petroliere Camelia Ene (CEO MOL România) şi Robert Pitt (Retail SVP MOL Group), precum şi a reprezentanţilor CNAIR şi a autorităţilor locale.

Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au fost implicaţi în toate stadiile acestui proiect, începând cu etapa de pregătire a ofertei şi de consultare prealabilă a pieţei, încheierea contractului de concesiune servicii între MOL Romania Petroleum Products S.R.L. şi CNAIR, continuând cu faza de proiectare, autorizare şi execuţie a spaţiilor de servicii situate pe ruta Autostrăzii A2, precum şi, ulterior, în etapa de operare a acestora.

Echipa care asistă MOL Romania Petroleum Products S.R.L. este formată în principal din Şerban Pâslaru (Partner), Iuliana Leon (Managing Associate) şi Şerban Sârbu (Associate).

Deschiderea spaţiilor de servicii situate pe ruta Autostrăzii A2 (km 196+940, oraşul Murfatlar) reprezintă începutul din seria de spaţii de servicii concesionate de CNAIR, situate pe rutele Nădlac - Sibiu şi Piteşti - Bucureşti (A1) şi Cernavodă - Constanţa (A2), care vor fi deschise publicului în următoarea perioadă.

Echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii specializată în achiziţii publice, concesiuni şi parteneriate public-privat (PPP) deţine o bogată experienţă în aceste domenii, potrivit ghidurilor juridice internaţionale – Chambers & Partners, Legal 500 şi IFLR, care plasează Ţuca Zbârcea & Asociaţii pe prima poziţie în clasamentul societăţilor de avocaţi specializate în proiecte de investiţii. Astfel, firma este recunoscută „pentru consultanţa oferită în legătură cu diverse proiecte complexe de PPP”, fiind „una dintre cele mai titrate şi excelând în special în domeniul PPP” (Chambers Europe). De asemenea, Ţuca Zbârcea & Asociaţii „are reputaţia de firmă cu cele mai multe proiecte PPP şi eficienţă dovedită în acest sens”. În special, clienţii recomandă firma pentru „siguranţa, iscusinţa, capacitatea de a oferi consultanţă atât autorităţilor guvernamentale, cât şi societăţilor private” (Legal 500).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.