MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, anunţă un nou parteneriat prin integrarea Institutului Sânului, condus de Dr. Cristian Viişoreanu, în cadrul celui mai mare spital al Grupului – MedLife Medical Park, din Bucureşti. Această colaborare marchează un pas important în extinderea capacităţilor MedLife de diagnostic şi tratament al cancerului de sân, aducând un plus de valoare şi expertiză în îngrijirea pacientelor care se confruntă cu această patologie complexă.
Institutul Sânului a fost înfiinţat în anul 2018 de Dr. Viişoreanu, pentru a reuni o echipă medicală performantă, formată din specialişti cu experienţă vastă în oncologia mamară, chirurgie plastică, psihologie şi nutriţie. Abordarea multidisciplinară a echipei permite o tratare holistică a pacientelor, focusată pe recuperarea completă şi restabilirea calităţii vieţii.
Echipa Institutului Sânului are un istoric bine cunoscut şi o experienţă vastă în chirurgia mamară, cu peste 12.000 de intervenţii chirurgicale pentru patologia mamară efectuate până în prezent. În viziunea echipei Institutului, pacienta cu patologie mamară este abordată şi tratată conform protocoalelor internaţionale şi naţionale, utilizând tehnici chirurgicale moderne şi de actualitate, aşa cum sunt folosite în centrele chirurgicale internaţionale.
„Integrarea Institutului Sânului în reţeaua MedLife ne permite să ne extindem expertiza în tratamentul cancerului mamar şi să oferim pacientelor un parcurs terapeutic complet, susţinut de o echipă de specialişti de renume. Prin această colaborare, reafirmăm angajamentul nostru de a pune la dispoziţia pacientelor cele mai avansate soluţii şi cele mai înalte standarde de îngrijire”, a declarat dr. Larisa Chiriac, Directorul Medical al Grupului MedLife.
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Creşterea alarmantă a cazurilor de cancer mamar în România subliniază necesitatea diagnosticării precoce şi a tratamentelor multidisciplinare
Cancerul mamar reprezintă principala cauza de deces prin cancer la femei, in Romania, unde se inregistreaza anula, conform raportului INSP peste 12000 de cazuri de cancer mamar anual.Din păcate, o mare parte dintre aceste cazuri sunt depistate în stadii avansate, când opţiunile de tratament devin mai limitate. În acest context, este esenţial ca pacientele să aibă acces la servicii de diagnostic precoce şi tratament complex, oferite de echipe medicale multidisciplinare.
„Statisticile alarmante ne arată cât de important este să avem un sistem medical bine organizat, care să poată oferi intervenţii rapide şi eficiente. Colaborarea noastră cu Institutul Sânului vine ca un răspuns firesc la această nevoie acută, oferind pacientelor acces la un centru de excelenţă în oncologie mamară, unde pot beneficia de cele mai noi şi performante metode de tratament”, a adăugat dr. Chirac.
Tratament integrat şi suport complet pentru pacientele cu cancer mamar
Institutul Sânului vine cu expertiza unei echipe specializate în tratarea chirurgicală a cancerului mamar, bazându-se pe protocoalele medicale interne şi internaţionale. În prezent, institutul oferă toate tipurile de intervenţii chirurgicale care se efectuează în străinătate. Prin această colaborare, Institutul Sânului şi MedLife îşi propun să pună la dispoziţia pacientelor cu noduli mamari toate metodele de biopsiere existente, astfel încât acestea să nu mai fie nevoite să se deplaseze în străinătate.
„Suntem extrem de încântaţi să ne alăturăm reţelei MedLife, un partener de încredere şi un lider în furnizarea de servicii medicale de top în România. Împreună, vom putea să oferim pacientelor noastre cele mai avansate soluţii de tratament şi să ne continuăm misiunea de a lupta împotriva cancerului mamar cu toate resursele disponibile”, a declarat Dr. Cristian Viişoreanu, medic primar chirurg specializat în tratarea cancerului de sân şi fondatorul Institutului Sânului.
Această colaborare îşi propune să consolideze relaţiile medicale şi să realizeze protocoale interne cu toate specialităţile necesare pentru susţinerea unui pacient oncologic, de la diagnosticare şi până la tratamentul complet şi urmărirea post-terapeutică, dezvoltând în acelaşi timp programe de prevenţie în cât mai multe zone din România.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.