Ministrul Justiţiei Tudorel Toader afirmă că marţi va prezenta procedura, graficul de numire şi conţinutul dosarului de candidatură ale celui care ocupă postul de procuror general, anunţul fiind făcut după ce procurorul general a făcut public răspunsul CSM conform căruia în dosarul său nu există nicio rezoluţie de clasare vizându-l pe preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum susţinuse ministrul în argumentaţia în vederea revocării sale din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mâine voi prezenta procedura şi graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Maine voi face public şi conţinutul dosarului de candidatură", anunţă Toader într-o postare pe Facebook.

Argumentul său este că, pentru a observa eventualele neconcordanşe, "preferabil ar fi s- cunoaştem şi conţinutul dosarului pe baza căruia a fost aprobat şi semnat decretul de învestitură".

"În mod normal, dosarele de la MJ, CSM si Cotroceni trebuie să aibă un conţinut identic!", ţine să precizeze ministrul Justiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.