Procurorul şef al DNA, Crin Nicu Bologa, a afirmat, joi, că nu s-a lucrat la Dosarul Tel Drum pe durata stării de urgenţă, întrucât urmărirea penală a fost suspendată, dar se gândesc soluţii pentru urgentarea dosarului. ”La DNA sunt mai multe dosare mai vechi de 5 ani, cu sutele”, a anunţat procurorul-şef al DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorul-şef al DNA a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă s-a avansat cu Dosarul Tel Drum şi a precizat: ”La dosarul Tel Drum nu s-a putut lucra în această perioadă, întrucât urmărirea penală a fost suspendată pe durata stării de urgenţă”.

Crin Nicu Bologa a afirmat că nu va mai avansa un  termen pentru finalizarea dosarului.

”Ne-am gândit la toate posibilităţile de a urgenta acest dosar, dar la DNA sunt mai multe dosare mai vechi de 5 ani, cu sutele”, a mai afirmat procurorul-şef al DNA.
Întrebat dacă nu mai poate aloca un procuror acestui dosar, Bologa a afirmat: ”Procurorul de caz, în momentul în care va avea nevoie de forţe suplimentare, vom asigura tot sprjinul. Deocamdată nu a solicitat ajutor”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.