Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, în Piaţa Mare din Sibiu, unde a vizitat o expoziţie în aer liber şi s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor şi candidatul FDGR la şefia Consiliului Judeţean, Gabriel Tischer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu. Sâmbătă seară, el s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor, care candidează pentru un nou mandat, şi candidatul FDGR la şefia CJ Sibiu, Gabriel Tischer.

Klaus Iohannis a făcut o scurtă plimbare prin centrul Sibiului, împreună cu cei doi cadidaţi ai FDGR, şi a vizitat expoziţia de fotografie în aer liber deschisă în Piaţa Mare a oraşului. El s-a şi fotografiat împreună cu un copil aflat cu familia în centrul Sibiului, păstrând însă distanţa.

Astrid Fodor a deţinut funcţia de viceprimar pe vremea când Iohannis a fost primar al municipiului şi a preluat interimar funcţia de primar după ce el a devenit preşedinte. Ulterior, Fodor a fost aleasă în funcţia de primar.
 
Gabriel Tischer este la prima candidatură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.