Procurorii braşoveni şi poliţişti ai Serviciilor Judeţene Anticorupţie Braşov şi Covasna ale DGA fac, luni, 22 de percheziţii într-un dosar de luare de mită şi abuz în serviciu în care printre suspecţi sunt şi poliţişti, 26 de persoane urmând să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii, însoţiţi de poliţişti, au descins, luni, în patru localităţi din Braşov, dar şi la Postul de Poliţie din Crizbav, în total fiind făcute 22 de percheziţii domiciliare într-un dosar de luare de mită şi abuz în serviciu în care printre suspecţi se numără şi poliţişti.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov împreună cu poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, Serviciului Judeţean Anticorupţie Covasna şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov efectuează astăzi (n.r. - luni) 22 de percheziţii domiciliare. Acestea au loc pe raza comunelor Crizbav, Sânpetru, Hălchiu, Dumbrăviţa, inclusiv la sediul Postului de Poliţie Crizbav, într-o cauză în care sunt efectuate acte de urmărire penală referitoare la săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial“, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Pe numele a 26 de persoane au emise mandate de aducere, iar acestea urmează să fie audiate la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.