Poliţiştii din Olt fac 47 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală şi obţinere ilegală de fonduri, iar prejudiciul în acest caz este estimat la două milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au anunţat, miercuri, că au loc 47 de percheziţii domiliciare, dintre care două la sediile unor persoane juridice din judeţul Olt,  în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, obţinere ilegală de fonduri, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, în domeniul comerţ alimentar.
 
“În fapt, din cercetările efectuate în cauză a rezultat că în perioada 2019 - 2022, administratorul unei societăţi comerciale din comuna Găneasa, ar fi înregistrat în documentele de evidenţă contabilă ale societăţii contracte de ucenicie fictive, cu scopul de a obţine, în mod ilegal, fonduri de la bugetul de stat. Investigaţiile vizează trei persoane fizice şi o persoană juridică”, au precizat procurorii. 
 
Prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 2.000.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.