Secţia pentru procurori a CSM a decis, marţi, susţinerea lui Nicolae Andrei Solomon, pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte al instituţiei pentru anul 2022. Solomon a mai fost vicepreşedinte în 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secţia pentru procurori a avut, pe ordina de zi a şedinţei de marţi, desemnarea candidatului membru procuror pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.  

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat în calitate de candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, pe domnul procuror NICOLAE - ANDREI SOLOMON, membru al Consiliului Superior al Magistraturii”, este soluţia adoptată de procurori.  

Decizia a fost luată cu 5 voturi da şi un vot nul.  

În prezent, CSM este condus de judecătorul Bogdan Mateescu şi de procurorul Florin Deac, ca vicepreşedinte.   

În 2020, CSM a fost condus de judecătoarea Nicoleta Ţînţ (preşedinte) şi procuroarea Tatiana Toader (vicepreşedinte). În 2019, CSM a fost condus de judecătoarea Lia Savonea (preşedinte) şi de procurorul Nicolae-Andrei Solomon (vicepreşedinte), iar în 2018, CSM a fost condus de judecătoarea Simona Marcu şi de vicepreşedintele Codruţ Olaru.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.