Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit miercuri cu ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, cei doi oficiali discutând despre cooperarea bilaterală în domeniul justiţiei şi despre preluarea, de către România, a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în prima parte a anului viitor, când va avea loc şi ieşirea Marii Britanii din UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea dintre Tudorel Toader şi Andrew Noble a avut loc miercuri, la sediul Ministerului Justiţiei. La întâlnire a mai participat şi consilierul pe afaceri europene Secţia politică de la Ambasada Marii Britanii, Irina Costache.

Discuţiile au vizat cooperarea bilaterală dintre cele două state în domeniul justiţiei, precum şi planificarea preluării, de către România, a preşedinţiei Consiliului UE în prima jumătate a anului viitor, în contextul în care în aceeaşi perioadă va avea loc şi ieşirea Marii Britanii din UE.

„Întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor de cooperare şi manifestarea dorinţei reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state”, precizează Ministerul Justiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.