Preşedintele Klaus Iohannis se declară "foarte îngrijorat" de faptul că există un dialog al surzilor între iniţiatorii modificărilor la legile justiţiei şi sistemul care ar trebui să le pună în practică, spunând că parlamentul ar trebui să înţeleagă macar acum nevoia unei consultări aşezate cu toţi cei implicaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ceea ce priveşte legile justiţiei, este foarte bine că se lucrează la Parlament şi seara, şi dimineaţa, dar important nu este când se lucreză, ci să fie rezolvate aceste probleme. Sunt foarte îngrijorat că, aşa cum se se poate constata, este un dialog al surzilor între cei care le promovează şi sistemul care ar trebui să le pună în practică", a declarat Iohannis, miercuri seară, la Ploieşti.

El a mai spus că ar fi momentul ca Parlamentul să înţeleagă acum, în ceasul al douăsprezecelea, nevoia unei consultări aşezate cu toţi cei implicaţi şi să ţină cont de opiniile acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.