Parchetul General a anunţat, marţi, că procurorii au dispus expertizarea aparaturii din Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, pentru verificarea ipotezei izbucnirii focului ca urmare a funcţionării defectuoase a acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul General a transmis, marţi, noi detalii din ancheta cu privire la incediul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

”Au fost dispuse expertize şi constatări asupra aparaturii medicale ridicate, pentru verificarea ipotezei izbucnirii incendiului ca urmare a funcţionării defectuoase a acestora. Obiectele ridicate în vederea expertizării au fost transmise instituţiilor abilitate şi desemnate pentru efectuarea expertizelor şi constatărilor”, a transmis Parchetul General.

Sursa citată a precizat că a continuat activitatea de identificare a victimelor şi au fost efectuate noi audieri de martori.

Zece persoane au murit şi mai multe au fost rănite după ce, sâmbătă, un incen diu a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamş.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.