Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a violat o femeie care era căzută pe un drum dintr-o comună ieşeană, iar victima a fost dusă la spital, având nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol. 
 
“Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în seara zilei de 10.12.2022 A.S. a găsit persoana vătămată T. M. căzută pe drumul public din satul Săcăreşti, comuna Cucuteni, ocazie cu care, profitând de imposibilitatea de a se apăra, cât şi de a-şi exprima voinţa, precum şi prin folosirea forţei fizice, a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta, provocându-i victimei leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arată în comunicat.
 
Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Hârlău care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.