Poliţiştii din Galaţi au reuşit să identifice persoanele care şi-au obligat caii să tragă două căruţe în direcţii diferite, fiind vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani. Pe numele acestora a fost deschis dosar de cercetare penală pentru rănire sau schingiuirea animalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Galaţi au anunţat, marţi, că au reuşit să identifice persoanele care apar în imaginile postate pe Facebook de o asociaţie de protecţia animalelor.

”Au fost identificate persoanele care au avut un comportament brutal faţă de cabaline, fiind vorba de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 37 ani, din comuna Smârdan”, au precizat poliţiştii.

Potrivit acestora, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiuirea animalelor.

Poliţiştii din Galaţi au demarat, luni, o anchetă după ce pe Facebook au apărut imagini cu mai mulţi cai obligaţi de stăpâni să tragă în direcţii diferite două căruţe legate între ele.

Imaginile au fost postate de membrii unei asociaţii de protecţia animalelor care au cerut identificarea şi pedepsirea făptaşilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.