Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader anunţă că va prezenta fragmente din raportul său de activitate, iar joi va prezenta epopeea " neavizării" celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru o corectă informare (!). La intervale scurte de timp, voi prezenta unele secţiuni din Raportul de activitate la MJ, cu elemente de noutate. Astăzi - Epopeea " neavizarii" celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale (în mod corect, Codului penal si a Codului de procedură penală)!", anunţă Toader.

De asemenea, precizează că mesajele nu vor fi şterse, făcând referire la faptul că anterior ştergea mesajele după un anumit interval.

Toader a demisionat din funcţie în 18 aprilie, după ce premierul Dăncilă trimisese preşedintelui cererea de revocare din funcţie şi propunerea de numire a lui Eugen Nicolicea. Preşedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea lui Nicolicea, însă în 24 aprilie a acceptat ca vicepremierul Ana Birchall să preia, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.