Plenul CSM a avizat favorabil, în şedinţa de vineri, legile Justiţiei, dar cu observaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât avizarea favorabilă, cu observaţiile adoptate în cadrul şedinţei Comisiei nr. 1 comună din data de 11.08.2022, a proiectului de lege privind statutul judecătorilor şi procurorilor, proiectului de lege privind organizarea judiciară şi a proiectului de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii”, a transmis, vineri seară, CSM, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că au fost acordate următoarele voturi: 13 voturi Da, 6 voturi Nu în ceea ce priveşte avizarea favorabilă cu observaţii; 11 voturi Da, 7 voturi Nu, 1 vot Nul în ceea ce priveşte însuşirea observaţiilor adoptate în cadrul Comisiei nr. 1 comună din data de 11.08.2022.  

”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii nu şi-a însuşit observaţiile minoritare/singulare formulate în cadrul şedinţei Comisiei nr. 1 comună din data de 11.08.2022 (12 voturi pentru neînsuşire observaţii, 4 voturi pentru însuşire observaţii şi 3 voturi nule)”, a mai transmis CSM.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.