Un tânăr de 18 ani a încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc din Mamaia şi a agresat o angajată, iar anchetatorii au stabilit că el s-a deplasat la localul respectiv cu maşina mamei sale pe care a condus-o deşi nu are permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, vineri, că un tânăr de 18 ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”În concret, în cauză s-a reţinut că la data de 08.05.2024, în jurul orei 05:00, inculpatul F.D., în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla în apartamentul în care locuieşte împreună cu mama sa, din oraşul Năvodari, a luat cheile autoturismului mamei sale. Apoi s-a urcat la volanul autoturismului, ce era parcat în apropierea blocului, şi a condus fără a deţine permis de conducere până în staţiunea Mamaia, oprind în faţa unei săli de jocuri de noroc. Inculpatul şi-a acoperit apoi capul cu gluga hanoracului cu care era îmbrăcat şi faţa cu un obiect din material textil şi a intrat în sala de jocuri, unde s-a apropiat de barul în spatele căreia se afla operatoarea”, au anunţat anchetatorii.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Ei au adăugat că tânărul i-a cerut femeii banii obţinuţi din încasări şi pentru că nu i-a primit a sărit peste bar, a lovit operatoarea cu palmele şi a aruncat spre ea cu un obiect.

”A răvăşit mai multe bunuri şi a distrus un telefon mobil, după care a părăsit sala de jocuri, fără a reuşi să sustragă vreo sumă de bani. Ulterior inculpatul a condus din nou până la locuinţa sa, unde a fost găsit la data de 16.05.2024, cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare”, a mai transmis sursa citată.

Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.