Procurorii din Braşov au trimis în judecată un bărbat acuzat de infracţiunea de act sexual cu un minor, după ce acesta ar fi plătit trei persoane cu vârste de 13 şi 14 ani pentru ca acestea să aibă relaţii intime cu el. În acelaşi dosar alte trei persoane, între care un minor, au fost inculpate pentru şantaj, fiind acuzate că au cerut şi primit zeci de mii de euro de la bărbat pentru a nu face publice faptele acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În fapt s-a reţinut că de la începutul anului 2019 şi până în cursul lunii octombrie 2019, în timp ce se afla la cabana proprietate personală aflată în localitatea Vulcan, judeţul Braşov inculpatul a întreţinut relaţii sexuale cu trei persoane vătămate minore cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, cunoscând vârsta minorilor, remiţându-le în acest sens persoanelor vătămate diverse sume de bani”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, joi, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov.

În acelaşi dosar, procurorii au deferit justiţiei alte trei persoane, între care două majore şi una minoră, inculpate pentru infracţiunea de şantaj. Acestea ar fi cerut şi primit zeci de mii de euro pentru a ascunde faptele bărbatului acuzat de act sexual cu un minor.

”Cei trei inculpaţi după ce au aflat că numitul a întreţinut acte sexuale cu persoanele vătămate minore şi după ce au aflat de existenţa unei înregistrări video care îl surprindea pe numitul în ipostaze compromiţătoare, în perioada iulie - octombrie 2019 l-au ameninţat cu darea în vileag a acestor fapte, în scopul dobândirii în mod injust a unor sume de bani, primind în acest sens suma de 24.000 de euro, suma de 1.000 de euro, respectiv suma de 3.000 de euro” menţionează sursa citată.

Atât bărbatul acuzat că a plătit minori pentru sex cât şi cei care l-au şantajat se află în arest preventiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.