Bărbatul care a ucis la Arad fetiţa de 4 ani a concubinei sale şi apoi i-a incendiat trupul a fost condamnat la 18 ani de închisoare şi plata unor despăgubiri de 1,5 milioane de euro. Avocatul Adrian Cuculis, care-l reprezintă pe tatăl biologic al victimei, afirmă că nu se aşteaptă ca decizia luată pe fond să mai fie contestată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avocatul Adrian Cuculis a anunţat, luni, că daune de 1,5 milioane de euro trebuie să plătească criminalul fetiţei din Arad, pe care a incendiat-o lângă un cimitir după ce o omorâse în apartament, în timp ce mama ei era internată în maternitate. 

”18 ani de închisoare a dispus instanţa pentru faptele comise. Decizia este pe fond şi ne aşteptăm să nu mai fie contestată”, a transmis, luni, avocatul Cuculis, care- reprezintă pe tatăl biologic al fetiţei în acest dosar.  

Potrivit avocatului, tatăl biologic ”îşi caută acum dreptatea cu privire la locul unde a fost îngropată fetiţa lui, fiindcă iniţial nu-şi dăduse acordul ca fata să fie înmormântată în Arad”.  

Fapta s-a petrecut în noiembrie 2021. Trupul fetiţei a fost găsit de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.   

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.  

În urma cercetărilor, a fost acuzat tatăl vitreg al fetei, un bărnat de 23 de ani.  

El le-a povestit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad că a lovit-o pe copilă, care fusese diagnosticată cu autism, aceasta lovindu-se cu capul de peretele din holul apartamentului, apoi de gresie şi a decedat.  

I-a pus trupul într-un cearşaf, apoi într-un geamantan, l-a luat de mână pe frăţiorul fetei, Oscar, apoi s-au dus lângă cimitirul din cartierul Bujac unde a incendiat corpul copilei. În acest timp, băiatul aştepta pe o piatră, la 5-10 metri, şi se uita pe telefon la desene animate. În urma recunoaşterii faptelor, bărbatul a solicitat reducerea pedepsei pe care urmează să o primească pentru faptele sale. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.