Directorii Tel Drum au fost audiaţi la DNA într-un dosar privind obţinerea ilegală de fonduri europene în cazul achiziţionării unei staţii de asfaltare, a declarat vineri, la ieşirea de la DNA, avocatul Gheorghe Corbeanca, apărătorul lui Florea Neda, fost director Tel Drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este vorba despre un proiect privind instalaţia de asfaltare. Se presupune că firma de la care Tel Drum a cumpărat-o cu 12 milioane de lei a fost achiziţionată cu 8 milioane de o altă firmă. Faptele s-au petrecut în 2015", a declarat avocatul Corbeanca

Conform avocatului, Florea Neda nu a dat declaraţii şi i s-a pus sechestru pe bunuri.

"El era atunci director adjunct al Tel Drum. DNA susţine că ar fi fost un aranjament şi că de ce nu a cumpărat instalaţia Tel Drum direct de la producător. Dar producătorul nu a participat la licitaţie. Nu avea de unde să cumpere", a susţinut el.

Întrebat dacă există numele lui Liviu Dragnea în dosar, el a spus: "Nu ştiu să apară în dosar numele lui Liviu Dragnea".

Petre Pitiş, directorul general al societăţii Tel Drum a fost audiat, vineri, la DNA în calitate de suspect, alături de Florea Neda, fost director al aceleaşi societăţi. Potrivit unor surse judiciare, la audieri era aşteptat şi un alt suspect, Mircea Vişan, director în cadrul Tel Drum.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.