Echipa de avocaţi care îi reprezintă pe fraţii Andrew şi Tristan Tate a transmis, miercuri, după decizia definitivă de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pe numele celor doi, că decizia Curţii de apel Bucureşti este ”nelegală, lipsită de temeinicie şi de probe”. Cei doi au un ”director de comunicare” care susţine că ”nu prea există obiectivitate” în ceea ce priveşte mediatizarea cazului lor şi care ”are încredere”, în numele echipei care îi apără pe fraţii Tate, că ”sistemul juridic din România va demonstra, până la urmă, onestitate şi corectitudine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Încheierea Tribunalului din 20.01.2023 atacată prin contestaţia judecată astăzi (miercuri – n.r.) a fost considerată nelegală şi lipsită de temeinicie şi probe. Noi opinăm că şi decizia de astăzi, prin urmare, este lovită de netemeinicie. Fraţii Tate vor uzita de toate pârghiile legale pentru a obţine modificarea măsurii într-una mai uşoară, la fel cum vor stărui şi în solicitarea de administrare de noi probe”, este mesajul echipei de avocaţi care îi apără pe cei doi fraţi în procesul pe care aceştia îl au privind stabilirea de măsuri preventive în dosarul în care sunt cercetaţi pentru trafic de persoane şi viol. 
 
Mesajul a fost transmis, miercuri seară, la Euronews România, de Mateea Petrescu, care a fost prezentată drept ”director de comunicare”. 
 
Ea a susţinut că echipa celor doi îşi pune ”întrebări serioase legate de respectarea drepturilor omului”.
 
”Mediatizarea acestui caz noi o percepem ca fiind uşor unilaterală, respectiv faptul că, în cazul acesta, nu prea... din ce vedem noi nu prea există obiectivitate. Nu am văzut ca cineva să-i scoată pe fraţii Tate din context şi să pună alte două persoane complet necunoscute şi să ne întrebăm un pic: chiar sunt respectate toate principiile justiţiei? Noi avem încredere că sistemul juridic din România va demonstra, până la urmă, onestitate şi corectitudine. Asta este speranţa noastră, dar deocamdată suntem în momentul în care ne punem întrebări serioase legate de respectarea drepturilor omului, pentru că ei sunt reţinuţi de atâta timp fără a fi puşi sub acuzare”, a mai afirmat Mateea Petrescu.
 
Ea a subliniat că nu ”a lansat o acuzaţie”, ci echipa îşi ”pune nişte probleme” cu privire la respectarea drepturilor omului ”în acest moment”.
 
Avocata americancă Tina Glandian, care a apărat vedete precum Michael Jackson sau Mike Tyson, i-a vizitat pe cei doi fraţi în arest.
 
Fraţii Tristan şi Andrew Tate rămân în arest preventiv, a decis, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia magistraţilor este definitivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.