Comisia specială comună a Parlamentului privind legile justiţiei Gabriel Andronache a anunţat că va mai fi o şedinţă a forului legislativ miercuri la care vor continua dezbaterile generale asupra pachetului de legi iniţiat de Ministerul Justiţiei cu autorităţile din domeniu, printre care CSM, DNA, DIICOT, cât şi cu asociaţiile profesionale şi organizaţiile neguvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Comisia şi-a început activitatea. Am precizat de la început că suntem în procedură de urgenţă, aceasta fiind aprobată de către Biroul permanent al primei camere sesizate, respectiv Camera Deputaţilor. Bineînţeles, ulterior va urma aceeaşi procedură şi la Senat, cu menţiunea că şi Senatul va sesiza aceeaşi comisie specială pentru întocmirea raportului. Astăzi am început dezbaterile generale. Domnul ministru Cătălin Predoiu, în calitate de iniţiator sau ca reprezentant al iniţiatorului, a prezentat punctul de vedere şi a prezentat pe larg conţinutul acestor reglementări. Au urmat dezbaterile generale din partea grupurilor parlamentare”, a declarat preşedintele Comisiei speciale Gabriel Andronache.

Liberaul a adăugat că vor fi dezbateri  cu autorităţile din domeniul Justiţiei şi cu asociaţiile profesionale.

„Mâine (miercuri - n.r.) vom avea, de asemenea, dezbateri cu autorităţile relevante din domeniul Justiţiei tot în cadrul dezbaterilor generale şi vom avea discuţii cu asociaţiile profesionale şi cu organizaţiile neguvernamentale care şi-au exprimat dorinţa de a participa la lucrările acestei comisii", a precizat Andronache.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.