Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu a avut o întâlnire, în Argeş, cu reprezentanţii profesiilor liberale, ea afirmând că toţi profesioniştii dreptului sunt partenerii noştri de dialog şi trebuie să cunoască cât mai bine direcţiile de acţiune şi perspectivele ministerului. Pe masa de discuţii s-au aflat, potrivit ministrului, subiecte ca digitalizare, educaţie juridică, durata excesivă a proceselor, investiţii în derulare, recrutarea experţilor tehnici, judiciari sau actualizarea onorariilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O atmosferă bună la întâlnirea din Argeş cu reprezentanţii profesiilor liberale! Ca ministră a justiţiei, ca juristă între colegi şi colege, am dezbătut priorităţile pentru perioada următoare ale sistemului judiciar. Toţi profesioniştii dreptului sunt partenerii noştri de dialog şi trebuie să cunoască cât mai bine direcţiile noastre de acţiune şi perspectivele”, a scris ministrul pe Facebook. 
 
Alina Gorghiu arată că a ascultat întrebarile tuturor şi a discutat soluţiile şi proiectele în lucru, atât pentru avocati, cât şi pentru executori, experţi, traducători autorizaţi.
 
”Pe masa de discuţii s-au aflat subiecte ca: digitalizare, educaţie juridică, durata excesivă a proceselor, investiţii în derulare, recrutarea experţilor tehnici, judiciari sau actualizarea onorariilor”, mai spune ministrul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.