Alexandru Dimitriu, candidatul USR la Primăria Sectorului 5, a depus o plângere penală pentru delapidare şi abuz în serviciu pe numele primarului Cristian Popescu Piedone. Mai exact, societatea Infrastructură Sector 5, subordonată Consiliului Local, sponsorizează apariţiile pe reţelele sociale ale edilului Piedone, precizează comunicatul de presă al USR Bucureşti. Este vorba despre o infracţiune de delapidare, deoarece se folosesc fondurile unei societăţi comerciale în beneficiul personal al primarului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Banii, care ar fi trebuit să fie alocaţi pentru repararea străzilor sau alte lucrări de infrastructură, sunt acum cheltuiţi în reclame pe Facebook pentru beneficiul personal al primarului. Suma de 31.238 de lei a fost cheltuită pentru această activitate, conform datelor oficiale. Zeci şi zeci de mii de lei sunt acum folosiţi pentru clipurile populiste ale lui Piedone, în timp ce sectorul se confruntă cu probleme grave, şantierele stau părăsite şi nu există bani pentru lucrările necesare”, a declarat Alexandru Dimitriu, conform sursei citate.

Deciziile luate de primarul Piedone ridică serioase semne de întrebare cu privire la buna gestionare a fondurilor publice şi la conduita administrativă a acestuia. Utilizarea resurselor financiare destinate infrastructurii şi altor proiecte în scopuri personale arată lipsa de responsabilitate şi transparenţă în administraţia sectorului.

USR Sector 5 va continua să monitorizeze şi să aducă în atenţia publicului astfel de cazuri pentru a asigura transparenţă şi integritate în administraţia sectorului, adaugă sursa citată.

 

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.