Procurorul Adina Florea, propusă pentru şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a fost întrebată luni vicepreşedintele CSM Codruţ Olaru cum justifică faptul că a avut 11 apariţii publice în decurs de 72 de ore, unele intervenţii la televizor durând chiar şi o oră. Adina Florea a spus că nu s-a considerat vedetă şi că probabil e vorba şi despre entuziasmul momentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vicepreşedintele CSM, Codruţ Olaru, a întrebat-o luni pe Adina Florea, în şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM, unde aceasta este audiată, despre necesitatea de a-şi promova propria imagine alături de cea a instituţiei pe care o reprezintă, în condiţiile în care a avut 11 apariţii publice în interval de 72 de ore de la nominalizare, unele intervenţii la televizor durând chiar şi o oră.

Întrebarea lui Olaru vine după ce Adina Florea a spus că în DNA ar fi fost scoşi în faţă anumiţi „procurori-vedetă".

„Eu nu m-am considerat vedetă şi nu e rolul meu. Dimpotrivă, aş vrea ca presa să uite de mine, dacă pot spune aşa. În intervenţiile televizate a fost vorba despre activitatea mea profesională în acea oră, nicidecum despre altceva. Dacă am apărut excesiv, a fost ca un răspuns a ceea ce presa a continuat să mă întrebe în mod constant. Poate a fost şi entuziasmul momentului, dar nu asta îmi doream să fie imaginea”, a declarat Adina Florea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.