Preşedintele ucrainean Volodymir Zelenski a transmis marţi un mesaj de unitate la conferinţa de presă comună cu preşedintele Statelor Unite, Joe Biden. Liderul de la Kiev s-a declarat bucuros că a primit invitaţia de a veni la Washington, pentru a-i transmite preşedintelui Biden ceea ce ţara sa a realizat în lupta împotriva Rusiei, conform CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut deja progrese semnificative. Am arătat că parteneriatul nostru este mai puternic decât orice ostilitate rusă", a spus Zelensky, adăugând că Ucraina a eliberat 50% din teritoriile ocupate de Rusia.

El a subliniat că soldaţii ucraineni „apără libertatea” de aproape doi ani şi „mulţumită succesului Ucrainei în apărare, alte naţiuni europene sunt ferite de agresiunea rusă, spre deosebire de situaţia din trecut”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Când libertatea este puternică într-o singură ţară, este puternică peste tot”, a spus Zelensky.
"Suntem fermi, indiferent ce încearcă Putin. El nu a obţinut nicio victorie", a adăugat preşedintele ucrainean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.