Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski remarcă, într-o postare pe Facebook, că este a 25-a zi de când armata rusă încearcă în zadar să găsească "nazişti" imaginari şi că, ceea ce este şi mai important, militarii ruşi nu găsesc drumul către casă, motiv pentru care soldaţii ucraineni îi ajută să găsească calea către "judecata Domnului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este deja a 25-a zi de când armata rusă încearcă în zadar să găsească nazişti imaginiari de care au afirmat că vor să apere poporul nostru. Tot aşa cum încearcă în zadar să găsească ucraineni care să-i întâmpine cu flori. Şi, cel mai important, militarii ruşi nu pot găsi drumul către casă. Tocmai de aceea, soldaţii ucraineni îi ajută să găseacscă calea către judecata Domnului", a scris preşedintele ucrainean pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.