Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmâ că atenţia se concentrează acum asupra oraşului Harkov, asupra situaţiei energetice şi a sprijinului acordat oamenilor şi întreprinderilor din oraş şi din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Atenţia se concentrează acum asupra oraşului Harkov: asupra situaţiei energetice şi a sprijinului acordat oamenilor şi întreprinderilor din oraş şi din regiune. Ne maximizăm eforturile pentru a zădărnici planurile Rusiei împotriva Harkovului - împreună cu partenerii noştri, lucrăm la consolidarea apărării aerien”, a transmis preşedintele Ucrainei în mesajul către popor.
 
Zelenski anunţă că luni a organizat o reuniune a Statului Major, concentrându-se în principal asupra Harkovului şi a regiunii.
 
”Atât comandantul-şef, cât şi comandantul Forţelor Aeriene au prezentat rapoarte. Bineînţeles, s-a acordat atenţie şi tuturor celorlalte domenii de apărare a statului şi poporului nostru. Le sunt recunoscător tuturor soldaţilor şi comandanţilor care fac tot posibilul pentru a asigura forţa poziţiilor noastre, astfel încât, chiar şi în lipsă de muniţie, unităţile noastre să poată distruge ocupantul. Şi din acest punct de vedere, producţia de drone, aprovizionarea cu drone, logistica echitabilă şi la timp sunt esenţiale”, a spus liderul ucrainean.
 
Zelenski mai afirmă că ”armata ar trebui să fie cât mai avansată din punct de vedere tehnologi şi toţi cei care lucrează în acest scop fac o treabă excelentă pentru Ucraina”.
 
”Comandantul-şef a raportat despre întreaga linie de front, despre zonele critice. Acţiunile noastre sunt clar definite. Sunt recunoscător tuturor celor care ne ajută! Sunt recunoscător tuturor celor care se află în luptă, la posturile de luptă, în misiuni de luptă! Le mulţumesc tuturor celor care se antrenează în prezent pentru a face parte din Forţele de Apărare. Le mulţumesc tuturor celor care muncesc de dragul puterii ucrainene. Glorie Ucrainei!”, declară Zelenski. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.