Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski afirmă că se aşteaptă la „rezultate semnificative” pentru Ucraina după vizita soţiei sale, Olena Zelenska, la Washington, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Creşterea sprijinului american pentru Ucraina, asistenţă suplimentară pentru protejarea oamenilor de teroarea rusă, abordarea nevoilor umanitare sunt obiectivele vizitei în curs a Primei Doamne a Ucrainei în Statele Unite. Aştept de la această vizită a Primei Doamne rezultate semnificative pentru Ucraina în cooperare cu America. Este important chiar acum. Au existat deja întâlniri cu secretarul de stat Antony Blinken, cu Samantha Power şi cu alte politiciene influente care reprezintă structurile guvernamentale şi parlamentare ale Americii”, a declarat Zelenski.

El s-a referit şi la discursul pe care soţia sa urmează să îl susţină miercuri în faţa Congresului Statelor Unite.

”Olena se va adresa Congresului - în numele tuturor mamelor ucrainene, al tuturor femeilor ucrainene - şi va fi un discurs important. Şi chiar cred că va fi auzit de cei de care depinde luarea deciziilor în SUA”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.