Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj în care afirmă că discuţiile despre pace şi securitate pentru Ucraina sunt ”singura şansă” pentru Rusia de a-şi reduce pierderile. ” E timpul să ne întâlnim. E timpul să vorbim”, afirmă Zelenski.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Volodimir Zelenski a transmis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un nou mesaj în care a făcut referire la negocierile pentru încetarea focului.  

Potrivit acestuia, discuţiile despre pace în Ucraina sunt ”singura şansă” pentru Rusia de a reduce pierderile generate de propriile greşeli.  

”E timpul să ne întâlnim. E timpul să vorbim. Este timpul să restabilim integritatea teritorială şi justiţia pentru Ucraina”, a transmis Zelenski, apreciind că, în caz contrar, pierderile Rusiei vor fi foarte mari.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.