Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat, miercuri seară, că a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau şi i-a mulţumit acestuia pentru rolul important pe care l-a avut în impunerea sancţiunilor împotriva Rusiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am vorbit cu Justin Trudeau. I-am mulţumit pentru leadershipul în impunerea sancţiunilor împotriva Rusiei. Am subliniat nevoia extinderii măsurilor restrictive. Bombardarea civililor în Ucraina trebuie să fie oprită imediat”, a notat Zelenski pe Twitter.

În urmă cu câteva ore, Zelenski a vorbit şi cu preşedintele Kazahstanului, Kasim-Jomart Tokaiev: “Discuţia cu Kasim-Jomart Tokaiev tocmai ce s-a terminat. S-a discutat despre dificila situaţie de securitate din regiune. Am convenit să cooperăm pe problemele umanitare. Ţinem legătura”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.