Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut o convorbire video cu prezentatorul şi actorul de comedie american Jimmy Fallon, cu care a discutat despre modalităţi de a atrage şi mai mult atenţia întregii lumi asupra războiului din Ucraina şi pe care l-a invitat să viziteze Kievul, relatează Ukrinform, citând Preşedinţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei au discutat opţiuni de cooperare care să atragă şi mai mult atenţia întregii lumi asupra războiului rusesc din Ucraina.

„Timpul trece, iar oamenii, din păcate, s-au obişnuit chiar şi cu faptul că există un război în Europa, în secolul 21. Nu putem permite acest lucru. Acest subiect ar trebui abordat în mod constant. Şi oameni ca tine, Jimmy, ne pot ajuta în acest sens”, a spus liderul de la Kiev.

El a remarcat activitatea lui Jimmy Fallon, adăugând că, înainte de război, uneori îi urmărea emisiunea.

"Acum trecem printr-o perioadă foarte întunecată. Şi, s-ar părea, în zilele noastre nu este vorba deloc despre glume. Cu toate acestea, uneori, umorul este cel care oferă putere suplimentară pentru a merge mai departe", a spus Volodimir Zelenski.

Preşedintele l-a invitat pe Jimmy Fallon să viziteze Ucraina.

În luna mai, Jimy Fallon a ironizat o fotografie în care preşedintele Zelenski apărea alături de preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi.

Potrivit sursei citate, şi şeful Biroului Preşedintelui, Andriy Yermak, a avut un apel video cu regizorul, scenaristul şi producătorul american Brian Vogel, care a anunîat că intenţionează să facă un film despre războiul din Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.