Zece bărbaţi au fost împuşcaţi mortal, sâmbătă, după ce persoane înarmate au deschis focul într-un un centru de dezintoxicare din oraşul mexican Irapuato, a anunţat guvernul statului Guanajuato, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Guanajuato, regiune din centrul Mexicului, a crescut recent numărul incidentelor violente, pe care preşedintele Andres Manuel Lopez Obrador a promis să le înăbuşe.

În ciuda măsurilor de izolare impuse în criza sanitară, asasinatele continuă să aibă loc în număr mare.

Guvernul statal a spus că, după primele cercetări, trei agresori neidentificaţi au tras asupra centrului din Irapuato, aflat la sud de capitala statului.

Între timp, poliţia anchetează uciderea a trei bărbaţi, tot prin împuşcare, într-un atac ce a avut loc sâmbătă în Celaya, la sud-est de Iraputo.

Centrele de dezintoxicare au mai fost ţinte ale grupărilor criminale care poartă lupte pentru obţinerea de teritorii în care să îşi desfăşoare traficul de droguri.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.