Un zbor aparţinând companiei aeriene japoneze ANA către Statele Unite s-a întors din drum şi a aterizat la Tokyo, după ce un pasager în stare de ebrietate a muşcat-o pe o însoţitoare de bord, anunţă miercuri compania, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călătorul, prezentat de presă ca fiind un american în vârstă de 55 de ani, a muşcat de mână un membru al echipajului, pe care l-a rănit uşor, în timp ce era ”complet beat”, declară AFP un purtător de cuvânt al companiei All Nippon Airways.

Incidentul i-a determinat pe piloţii aeronavei, la bordul căruia se aflau 159 de persoane, să se întoarcă din drum, deasupra Oceanului Pacific, către Aeroportul Haneda de la Tokyo, unde bărbatul a fost predat poliţiei, precizează ANA.

Potrivit difuzorului japonez TBS, pasagerul arestat le-a declarat anchetatorilor că ”nu-şi aminteşte deloc” comportementul pe care l-a avut.

Mai mulţi navigatori pe reţele de socializare compară acest episod cu ”începutul unui film ci zombi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.