Preşedintele Ucrainei şi-a exprimat, luni, recunoştinţa într-o postare pe Twitter, pentru sprijinul semnificativ oferit de statul român Ucrainei, atât din punct de vedere politic, cât şi pentru capabilităţile militare de apărare a statului ucrainean acordate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
„Sunt recunoscător României pentru contribuţia sa semnificativă cu privire la capabilităţile de apărare a ţării noastre. Sunt recunoscător preşedintelui Klaus Iohannis pentru sprijinul faţă de aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană. Simţim sprijinul politic, precum şi pe cel de apărare al partenerilor noştri”.

Un prim convoi cu ajutoare umanitare pentru Ucraina a plecat, duminică seară, din Bucureşti spre PTF Siret, anunţă Guvernul. Cele trei camioane transportă medicamente şi echipamente medicale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.