Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a avut o întâlnire cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin, el afirmând într-o postare pe Facebook că au discutat despre situaţia de pe câmpul de luptă, perspectivele şi, respectiv, sprijinul pentru ţara sa. Mulţumesc preşedintelui Statelor Unite, echipei sale, Congresului - ambele partide - şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii, a transmis liderul ucrainean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O întâlnire bună cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin. Şi mai ales importantă - înainte de "Ramstein". S-a discutat despre situaţia de pe câmpul de luptă: apărarea noastră, perspectivele şi, respectiv, sprijinul. Mulţumesc preşedintelui Statelor Unite, echipei sale, Congresului - ambele partide - şi tuturor americanilor care preţuiesc libertatea la fel de mult ca şi ucrainenii”, a scris Zelenski pe Facebook. 
 
Ulterior, Zelenski a transmis în mesajul către popor că mulţumeşte tuturor partenerilor care îi ajută să asigure adevărata restaurare a dreptului internaţional pe pământurile şi mările lor. 
 
”Mulţumim în mod special Statelor Unite pentru sprijinul lor de neclintit. Mulţumim tuturor celor care ajută Ucraina! Mulţumesc tuturor celor a căror sarcină este de a face ca Ucraina, poporul nostru, copiii noştri să fie mai protejaţi. Şi fiecărui soldat ucrainean, fiecărui sergent al nostru, fiecărui ofiţer al Forţelor de Apărare şi Securitate ale Ucrainei - tuturor celor care protejează statul şi cărora le pasă cu adevărat de viaţa umană, - vă mulţumesc! Glorie Ucrainei!”, a spus preşedintele Ucrainei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.