Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă că luni a avut loc un nou atac cu rachete asupra Ucrainei în care 45 de persoane au fost rănite şi patru persoane au fost raportate ca fiind moarte. ”Statul terorist va simţi cu siguranţă răspunsul nostru!”, arată el în mesajul către popor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele Ucrainei afirmă în mesajul către popor de luni că operaţiunile de urgenţă şi de salvare sunt încă în desfăşurare în trei regiuni din Ucraina după loviturile armatei ruse: regiunile Doneţk, Herson şi Khmelnytskyi.
 
”Le sunt recunoscător tuturor salvatorilor, ofiţerilor de poliţie şi lucrătorilor din serviciile publice care sunt implicaţi. Această dimineaţă, din păcate, a început din nou cu un atac masiv cu rachete. Harkiv şi regiunea, Zaporojie, Kryvyi Rih, regiunea Khmelnytskyi. 45 de persoane au fost rănite, iar până în acest moment, patru persoane au fost raportate ca fiind moarte. Condoleanţe familiilor şi prietenilor! Statul terorist va simţi cu siguranţă răspunsul nostru”, spune preşedintele Volodimir Zelenski.
 
”Le mulţumesc tuturor celor din lume care ajută Ucraina! Le mulţumesc tuturor celor din Ucraina cărora le pasă de compatrioţii lor şi de întreaga noastră ţară! Glorie războinicilor noştri! Glorie Ucrainei!”, mai arată Zelenski în mesaj. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.