Rusia împărtăşeşte durerea poporului libanez, i-a transmis preşedintele rus Vladimir Putin omologului său de la Beirut, Michel Aoun, în timp ce SUA şi-a oferit orice ajutor posibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rusie împărtăşeşte durerea poporului libanez", i-a transmis Putin lui Michel Aoun.

SUA urmăresc cu atenţie evenimentele de la Beirut şi au dat asigurări că sunt pregătite să ofere orice ajutor posibil, a transmis un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat.

Şi Israelul a propus trimiterea de ajutoare în Liban, iar un responsabil sub acoperirea anonimatului a precizat că israelienii nu au nimic de-a face cu acest incident.

Cel puţin 50 de morţi şi 2750 de răniţi s-au înregistrat în urma exploziilor de la Beirut, potrivit unui bilanţ provizoriu al Ministerului Sănătăţii din Liban.

Exploziile violente din Beirut ar putea să fi fost cauzate de "materiale explozibile" confiscate şi stocate în depozit "de ani", a estimat marţi un înalt responsabil al securităţii.

Explozia care a distrus cartierul portului din Beirut (Liban) a afectat mare parte din Capitală, cu clădiri distruse şi case prăbuşite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.