Preşedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe noul monarh al Marii Britanii, Regele Charles al III - lea, cu ocazia accederii la tron, a anunţat ambasada Rusiei la Londra pe Twitter, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vă rog să acceptaţi sincerele mele felicitări pentru accederea dumneavoastră la tron", se arată în declaraţia preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin. "Îi doresc Majestăţii Voastre succes, sănătate şi toate cele bune", a adăugat acesta. Charles al III-lea a fost proclamat oficial rege de Consiliul de Succesiune, într-o ceremonie istorică la Palatul St James, sâmbătă dimineaţă, relatează BBC, precizând că Charles a devenit rege în momentul în care mama sa a murit, dar Consiliul are loc cât mai curând posibil după moartea unui suveran, pentru a proclama oficial succesorul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.